Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingegullasch eller gulyas i stegeso

Kyllingegullasch eller gulyas i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnFryseegnet : Nej

Indsendt af : Morfred

Indsendt :



Ingredienser:
4 kyllingeoverlår
2 store løg
4 store gulerødder
10-12 kartofler
2 bouillonterninger (kylling eller grøntsag)
 Vand
 salt
 paprika
 kommen
 
Opskrift:
Løgene skæres i grove tern. Gulerødder og kartofler skæres i mundrette bidder. Kog et par dl. vand og opløs bouillonterningerne deri.

Et par håndfulde af grøntsagerne lægges i bunden af den gennemfugtede stegeso. Kyllingestykkerne lægges ovenpå. en strøget teske kommenspulver drysses udover og derefter tilsættes to spiseskeer paprika og et drys salt. Hæld bouillonen ved og tilsæt yderligere vand. Resten af grøntsagerne kommes henover.

Læg låg på stegesoen og stil den i den kolde ovn. Stil ovnen på 220 grader. Retten mørner i 75 minutter.

Hvis din ovn er meget længe om at komme op i temperatur (typisk for ældre 220V ovne), skal du påregne et kvarter ekstra.

Tips:

VARIANT: Tilsæt lidt færre kartofler men til gengæld 250 g rensede champignons skåret i mundrette bidder. Alt i alt en nem og lækker ret, der stort set passer sig selv.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7715 gange,
og udskrevet 153 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Toria  -  2016-10-31 19:30:41
Smager rigtig godt.Pas på med formeget vand. Mit blev næsten til suppe. Brugte 1 liter + bouillon, det var formeget. Kunne godt nøjes med det halve. Glæder mig til at prøve igen:o) En rigtig god ret navnlig til dem der ikke er til stærkt mad:o)

Morfred  -  2012-02-05 19:37:58
Selv bruger jeg faktisk altid rosenpaprika (stærk paprika), men retten smager altså også udmærket med den betragteligt mildere Edelsüss paprika.