Pastaskruer med Ostesovs

Pastaskruer med Ostesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : dittemai

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 pastaskruer
500 g.oksekød
 Mornaysauce
1 løg
 hvedemel
 Vand
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Skær et løg i tern og brun dem let i en gryde.
Tilsæt kødet indtil det er næsten helt stegt igennem.
Tilsæt salt og peber efter egen smag.
Tag et stort glas vand og i gryden til det næsten dækker kødet og lad det så simre i ca. tyve minutter.
Synes I at sovsen er for tynd, tilføj en lille smule meljævning indtil I mener det er tykt nok.

Kog pastaskruerne, så mange som der er plads til i et ildfaste fad til sidst.
Når skruerne er færdige, kom dem i en si og skyl dem over med koldt vand. Kom dem dernæst i et ildfast fad.
Hæld kødsovsen over pastaen og tilsæt en hel bøtte mornaysauce.
Sæt det i en forvarmet ovn på 180 grader indtil osten bliver gylden og så ellers velbekomme.

Tips:

Den fedtfattige version er med revet ost i stedet for flydende oste sovs. Smager desuden godt med ketchup på til allersidst





karakterer:
Opskriften er vist 6275 gange,
og udskrevet 105 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-06-27 12:03:08
Hejsa -- Kan se, at der er nogle der har valgt at bruge opskriften. Kunne godt tænke mig at høre, om I kan lide retten lige så meget som jeg og mine kan :) Eller måske komme med forslag til bedringer?