Aspargessuppe 02

Aspargessuppe 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvide asparges, konserves

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Signe

Indsendt :



Ingredienser:
1 ds.aspargessnitter (ca. 425 g)
30 g.smør
3 spsk.hvedemel
7.5 dl.hønsebouillon
2 dl.Piskefløde 38%
0.5 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
400 g.optøede frosne kødboller
 
Opskrift:
Hæld aspargessnitterne til afdrypning i en sigte - gem aspargesvandet. Smelt smørret, kom melet i og bag det sammen med aspargesvandet. Tilsæt derefter bouillon og lad suppen koge igennem ca. 5 min. Hæld piskefløde i og varm suppen op til kogepunktet. Smag til med salt og peber. Kom aspargessnitter og kødboller i til sidst.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Aspargessuppe

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10099 gange,
og udskrevet 164 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Liva  -  2013-03-16 09:57:43
godt med en fryseegnet, og lige så go som Karolines opskrift.