Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Aspargessuppe

Aspargessuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvide asparges, konserves

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet uden fyld

Indsendt :


Aspargessuppe, billede 4 Aspargessuppe, billede 1 Aspargessuppe, billede 2 Aspargessuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 ds. Aspargessnitter. konserves 1 dåse aspargessnitter indeholder ca. 240 gram drænet vægt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

7.5 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber. hvid
evt. Kødboller. dybfrost
   
Opskrift:
Hæld aspargessnitterne til afdrypning, aspargesvæden gemmes til suppen.

Smelt smørret, kom melet i og bag det sammen med aspargesvand. Tilsæt derefter hønsebouillon. Lad suppen koge igennem 5 min.

Hæld piskefløde i og varm suppen op til kogepunktet. Smag til med salt og peber.

Kom aspargessnitterne i til sidst.

Server med flüte eller kuvertbrød


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (307 stemmer)

Opskriften er vist 757955 gange,
og udskrevet 17627 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 4446 (1058 kcal)
KJ pr. Pers. 1111 (264 kcal)
Vægt ialt 1246 gram
Vægt pr. Pers. 311 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 356 KJ (84 kcal)
Protein 1.0 gram
Fedt 7.9 gram
Kulhydrat 2.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

ida   -  2021-02-05 18:13:29
5 stjerner fra mig af elsker den.

Rasmus   -  2020-09-14 18:43:35
Den er.god

Grenaapigen  -  2020-02-19 06:56:21
Ja det er en god opskrift,og fint med alle mulige tiltag med at putte alt muligt andet i suppen,men så kan man jo ikke sige det er en org aspargessuppeopskrift,og fint til alle jer der skriver at i også bruger aspargesvandet,hallo det gør de også i denne her,prøv at læse fremgangsmåden på opskriften,så tak til en dejlig Gammel opskrift som man bestemt ikke behøver fifle med

Lis Just Nielsen   -  2019-10-08 16:32:54
Dejlig cremet

Pernille   -  2019-08-31 17:11:05
En absolut nem og god opskrift. Super lækkert. Koger på en fon af kanin, har altid kanin fon i fryseren. Meget bedre end en terning.

Susanne  -  2018-12-10 21:55:28
Så lækker - min datter elsker det!! Og hvis man har fået lidt for lidt mel i, kan den med fordel legeres, det bliver den bare endnu mere "blød" af!!

Conny Hansen  -  2018-03-08 13:35:05
Den smager dejligt, Bruger dog 2 dåser Asparges, hvor den ene bliver blendet og kommes i suppen samt hvidløg, Bacon kommes på toppen inden servering :-)

Hans Erik Hansen  -  2018-01-20 18:14:42
Den bliver også rigtig god kogt på ben fra vildt.

Mogens  -  2017-10-20 13:46:38
Jeg bruger også asparges vandet mest mulig til at juster smagen med, fløde lidt hvid peber og måske ganske lidt muskatnød. Det er det simple i denne opskrift der gør den så smagfyldt som den er!!

Carina  -  2017-10-05 15:53:15
Jeg putter stegte kyllingetern i, da det smager meget bedre end kødboller.

Dan Tobias   -  2017-09-29 17:15:29
Jeg smider altid lidt ærter i en håndfuld eller 2 samt lidt basilikum og en my timian

Teis  -  2017-08-27 19:33:26
Man bliver nød til at putte lidt vand i ellers bliver den sgu for fed

Lejf Jensen  -  2017-04-21 16:08:46
I dag skal jeg prøve at lave en asparges suppe, har lavet en del forskellige supper før, men ikke denne det er første gang. Kokken i huset.

Fru madsen  -  2015-05-24 20:39:14
Fantastisk suppe, brugt som natmad til min datters konfirmation 😋

Susanne  -  2015-02-04 10:09:46
Rigtig dejlig cremet suppe. Jeg kom ekstra asparges i samt kødboler. ækker.

gerda  -  2015-01-12 17:05:36
det blev rigtig god

  -  2015-01-08 17:58:47
Hold op den er god

  -  2014-12-31 14:26:42
Jeg kogte noget kylling og brugte fonden fra den, istedet for bouillon, rigtig lækkert

  -  2014-12-03 23:23:36
Kan man lave den dagen før?

Jette  -  2014-09-17 18:44:04
Den var god! Nem at lave og den smagte bare godt.

:)  -  2012-12-12 19:58:18
Denne her aspargessuppe er så nem at lave, og den smager SÅ GODT!

enoksen  -  2012-08-20 18:52:39
Super god opskrift, men lidt fed

pia oesten  -  2012-01-30 11:28:00
Rigtig dejlig suppe,men der skal altsaa floede i og ikke som flere skriver maelk og saa jaevnes, nej nej den er rigtig god som den er ,10 herfra ,den er bare super :)

iben  -  2012-01-02 23:29:55
i for hold til, hvor billig og hurtig den er at lave, er den super god. men lige som mange de andre har nævnt, brug lidt mere asparges, så smager den altså af mere :D

Signe  -  2011-07-22 14:31:45
Den lyder super god, vil prøve at lave den i aften :-)

Andreas  -  2011-02-18 17:47:15
Super god opskrift, men lidt fed.

Birgitte  -  2010-12-14 13:16:08
Rigtig lækker og cremet suppe.. Jeg hældte selv mælk i, istedet for fløde, og den var stadig super lækker.. :)

john8841  -  2010-03-02 15:02:37
ja en dejlig ret men persille til pynt og nej fløde er ikke fryse egnet men ingen problem der er ikke noget at fryse ned

  -  2010-01-15 10:25:29
aspargssuppe plejer altid at kunne blive frosset ned, hvis nogen spørger

Michael  -  2009-10-16 18:15:45
Prøv med Creme fraise + mælk i stedet for fløde. To skeer fuld revet parmesan gør den tillige rigtig god

  -  2009-10-15 18:39:04
God opskrift, anden gang jeg lavede den blev den meget god. Kan anbefale en lille smule oregano i suppen, måske en teskefuld højest. Synes jeg smager godt, og grønsagsboulion kan også bruges.

Marolle  -  2009-06-03 13:24:38
Jeg bruger 2 dåse i stedet for en. Den er dog ekstra lækker, hvis man laver den med friske hvide og grønne asparges i stedet. Jeg laver den som regl med creme fine eller madlavningsfløde i stedet. Jeg har aldrig haft problemer med jævningen, den passer perfekt.

Berit  -  2009-04-13 10:58:10
Man kan sagtens bruge madlavningsfløde med lavede fedtprocent og mindre smør og så jævne den til sidst med maizena. Ellers nem og hurtig at lave og så smager den jo dejligt :)

pernille  -  2009-03-03 17:41:15
jeg glæder mig til at smage den

Malle  -  2009-01-25 17:09:12
Et glas champignoner i, i stedet for kødboller - smagte perfekt

Stine & michael  -  2009-01-07 18:15:13
Lavede den igår dejlig nem og billig ..! smager rigtig godt som den er så længe man laver den rigtig :) mange tak :)

Rikke  -  2009-01-03 17:25:17
Jeg synes det er en super god opskrift, den smager fantastisk og den tager kun 20 min at lave. super god.

Dorthe  -  2008-12-31 08:10:55
kommer kun lidt fløde i syntes den bliver lidt for cremet

Heidi  -  2008-10-21 16:29:43
En ekstra dåse asparges giver ekstra smag. Super opskrift.

Camilla  -  2008-07-19 19:27:41
Den er rigtig god med løg blandet i og med mælk i stedet for fløde og så lidt jævner;) og persille på toppen;) smager rigtig godt!

Jamie Møller  -  2007-04-21 20:30:46
Lækker opskrift. Min kæreste lavede den her til aften, hurtigt, billigt og let :)