Oksekødsgryde

Oksekødsgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :     

Ingredienser:
4-500 g.oksekød i tern
3 spsk.hvedemel
 Salt
 peber
 Olie til stegning
200 g.bacon i tern
2 store gulerødder
1 stor pastinak
1 spsk.timian
2-3 spsk.tomatpure
1 flaskerødvin
5 dl.grøntsagsbouillon
1 håndfuld hakket persille
 
Opskrift:
Bland salt og peber i melet.
Vend kødtern deri.
Hæld olie i en gryde.
Brun kødet og tag det op i.
Hæld baconen i gryden og svits det, til det er sprødt og gyldent.
Skær gulerødderne og pastinakken i tern, tilsæt det i gryden og lad det svitse i 5 minutter.
Læg kødet i gryden igen.
Tilsæt tomatpure og timian og lad det svitse med i 2 minutter.
Tilsæt rødvin og grøntsagsbouillon, sæt låg på gryden og lad det simre i 1½ time.
Smag til med salt og tilsæt persille.

Server med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 8734 gange,
og udskrevet 132 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu