Kommentarer
Dorte - 2013-06-08 23:19:40 Genial kage med masser af ekstra mandler makroner etc Jeg bager den uden låg mest fordi jeg ikke kunne få den klistrede dej til at ligne noget som kunne trækkes over kagen - og den er super lækker uden låg!
cowfoot - 2013-06-05 09:07:51 Super god tærte, bliver kun bedre med en god vanilieis til, eller bare creme fraische. jeg laver dog 1½ portion dej, ellers er det meget svært at få dejen til at række!
- 2011-05-28 16:01:08 Jeg elsker den tærte, men jeg putter flere mandler og mere mel i så jeg lige kan rulle dejen ud
VIbeke - 2011-05-07 20:51:43 Fantastisk kage - kræver vanilleis til
Ida - 2009-05-27 09:10:33 Jeg bruger 400 g. rabarber og 100 g. sukker til fyldet, det er under ingen omstændigheder surt.
Jeg lægger fyldet i bunden af tærteformen og trækker dejgen over fyldet.
Det er meget lettere og smager bedre.
Desuden bager jeg tærten ½ time ved 190 grader i varmluftsovn.
mig - 2008-05-03 13:34:17 håber den smager godt
De seje - 2007-08-09 13:22:23 Heeh fra de seje
Stine - 2007-06-08 07:59:37 Makroner er lavet af marcipan - marcipan er lavet af mandler, så der kommer makronen ind. Det smager også af makron. Super god kage !!
emma - 0000-00-00 00:00:00 der er ingen makroner i!!!
Lisbeth H . - 0000-00-00 00:00:00 Lidt for meget sukker i.
Per - 0000-00-00 00:00:00 Jeg kunne ikke nøjes med haldelen af dejen til bunden, måtte lave dobbelt portion dej, og så skulle den lige have et stykke folie over for ikke at blive helt sort.
Else - 0000-00-00 00:00:00 det må være mandlerne som gir makronsmagen??
Jeanne - 0000-00-00 00:00:00 ja, jeg spørger også efter makronen
- 0000-00-00 00:00:00 hvor er makronen
|