Makron- og rabarbertærte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Dej:
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 helt Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
60 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.25 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
350 gram Rabarber, renset vægt
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Flødeskum:
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Energi:
KJ total 14591 (3474 kcal)
KJ pr. Pers. 1823 (434 kcal)
Vægt ialt 1094 gram
Vægt pr. Pers. 136 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1333 KJ (317 kcal)
Protein 3.1 gram
Fedt 20.0 gram
Kulhydrat 33.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)