Kommentarer
knud erik - 2019-10-02 15:40:24 husk at mælken nå ikke være kold
til kartoffelmos
Susanne - 2017-02-22 19:00:10 Jeg mener det er i UNGARNSK gullash der er gulerødder.
Randi - 2017-01-23 19:55:53 Mangler smag synes jeg ellers fin ret
kalle famile!! - 2017-01-06 19:41:54 jaaaaaaaaaa, det sku ikke det værste med lidt øl,og en dåse flådetomat eller 2 + purre! og så en god slat rødvin! så smager det som englene synger.fra ozz der kan lig god økologisk mad!
Per Junker - 2016-11-30 19:00:52 Jeg læner mig op af opskriften... Men kun med hensyn til kogetider...
Der skal krydderier i, fra start.. (Hvidløg, paprika, karry, peber, lidt chili, salt, peber, soya og bullion, når kødet brunes af... Først derefter tilsætter jeg vand...
Og lader det herefter koge.. :-)
Iwan - 2016-04-14 15:07:50 Den er underlig kønsløs, kødet er kogt først, paprikaen er ikke brændt af - aldrig mere
Marianne i Nice - 2016-03-27 12:17:03 Plejer da at vende kødet i mel blandet med SP og paprika, Så jævner det samtidig saucen, Og en lille god øl er heller ikke af vejen!!
Henry - 2016-03-14 17:11:13 Sovsen ganske god
Per - 2013-09-19 18:44:39 Ikke som man normalt laver gullasch, men retten smager nu ok alligevel.
|