Osso buko 02

Osso buko 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveskank

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Anne Dorthe

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiverkalveskank
 salt
 peber
 hvedemel
 smør eller margarine
 
1 porre
2 gulerødder
0.25 selleri
1 ds.flåede tomater
2 dl.bouillon (terning) eller tør hvidvin
1 bdt.hakket persille
0.5 tsk.timian
0.25 tsk.basilikum
2 laurbærblade
1 citron, reven skal heraf
 
Opskrift:
Skær nnogle snit i senen omkring kødet og drys det med mel, salt og peber.

Brun kødet på panden og læg stykkerne side om side i et stort ovnfast fad eller bradepande.

Svits de udskårne grønsager og fordel dem over kødet.

Kog panden af med tomater og hvidvin/bouillon og kom det i fadet.

Drys krydderier over retten. Dæk fadet med alu-folie og sæt retten i ovnen ved 170 gr. til kødet er mørt, ca. 2 timer.

Tips:

Kan serveres med ris eller kartofler.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Osso Buco

karakterer:
Opskriften er vist 12306 gange,
og udskrevet 474 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu