Glutenfri fiskefilet næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 4 stk.
Ingredienser:
4 Rødspættefilet 1 rødspættefilet vejer ca. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Panering:
  Kartoffelmel
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
50 gram Rasp, glutenfri 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 4646 (1106 kcal)
KJ pr. stk. 1161 (276 kcal)
Vægt ialt 584 gram
Vægt pr. stk. 146 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 795 KJ (189 kcal)
Protein 14.9 gram
Fedt 11.7 gram
Kulhydrat 6.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)