Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vegetar julesteg

Vegetar julesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Mogens Pihl

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.Mandler
200 g.Hasselnødder
200 g.Valnødder
1 porre
1 hel knoldselleri
4 fedhvidløg
1.5 dl.fløde
3 æg
200 g.brieost
 salt
 peber
3 spsk.stegeolie
 
Opskrift:
Mandler, hasselnødder, valnødder, porer, hvidløg og knoldselleri hakkes fint og brunes let på en pande.
kommes i en skål og blandes med æg, fløde, salt og peber.
Halvdelen lægges i et smurt ovnfast fad. Derpå lægges skiveskåret brieost i et tyndt lagt. Resten af masssen kommes ovenpå.
Retten bages ved 200 gr. i ca. 45 min.
Varmluft 180 gr.

Tips:

JUL: Kan serveres med rødkål og brune kartofler. SOMMER: Kan serveres med kold dressing af græsk yoghurt med persille, citronsaft og en lille tsk. sennep.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8650 gange,
og udskrevet 160 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Marie Naun  -  2016-12-27 15:32:26
Den smager fantastisk, de mange nødder gør den sprød og knassende. Jeg kom dog 2,5 dl fløde i samt 4 æg i. Opskriften er til 10-12 personer. Jeg delte portionen i 2. Den ene del blev med æbler og svedsker i stedet for brie ost, så den smagte af jul.