Pæregrød

Pæregrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Diverse Grød

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :
Pæregrød, billede 4 Pæregrød, billede 1 Pæregrød, billede 2 Pæregrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.pærer
2 dl.vand
100 g.sukker
2 tsk.vaniljesukker
1 tsk.kartoffelmel
 
 
2 spsk.sukker til strøning
 
Opskrift:
Fjern kernerne i pærerne og skær pærerne i mindre stykker.
Læg pærerne i en gryde sammen med vandet og få det i kog.
Tilsæt sukker og vaniljesukker og kog i 10 minutter.
Fjern gryden fra den varme plade.
Tilsæt kartoffelmel og rør grundigt og hurtigt rundt, så det ikke klumper.
Hæld grøden i en skål.
Drys de to spsk sukker over, så grøden ikke trækker skind.

Server med mælk og/eller fløde.


karakterer:
Opskriften er vist 38121 gange,
og udskrevet 236 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Benta Andersen  -  2021-09-19 11:44:29
Brugte conference pærer og de koger ikke ud så jeg blendede dem. Det fungerer fint og grøden smager rigtig godt.

Per  -  2018-10-08 17:53:10
Vi brugte Clare Fris pærer, de var ikke meget for at koge ud, så vi moste dem let