Pæregrød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Pære En pærer vejer ca. 100 gram renset vægt.
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
  Drys:
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Energi:
KJ total 4444 (1058 kcal)
KJ pr. Pers. 1111 (264 kcal)
Vægt ialt 1336 gram
Vægt pr. Pers. 334 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 332 KJ (79 kcal)
Protein 0.2 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 20.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)