Fars Leverpostej 02

Fars Leverpostej 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : T-Boy

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.Svinelever
250 g.Spæk
100 g.Champignon
4 dl.Sødmælk
4 FedHvidløg
3 Bouillonterninger efter eget valg
3 spsk.hvedemel
2 Løg
2 Æg
1 spsk.Olie
1 skiveBacon
0.5 tsk.Allehånde
 
Opskrift:
Blend lever,spæk og løg.
Finhak champignon, og hvidløg og hæld det i en stor skål.
Varm mælken med bouillon terningerne til de er opløst og hæld det i skålen sammen med resten af ingredienserne og levermassen og rør rundt med en stavblender til en fin masse.
Hæld massen på aluforme og læg baconskiven øverst og bag ved 180 grader i 80 min.

Velbekomme :-)

Tips:

Salt og peber er erstattet med bouillon terninger da det giver en meget mere fyldig smag. Pynt evt. med stegte champignon


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Leverpostej

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6296 gange,
og udskrevet 82 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

T-Boy  -  2011-12-12 09:42:31
Der er brugt 500 gr Aluforme til opskiften