Fars Leverpostej 02
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : T-Boy Indsendt : Red : |
|
|
Blend lever,spæk og løg.
Finhak champignon, og hvidløg og hæld det i en stor skål. Varm mælken med bouillon terningerne til de er opløst og hæld det i skålen sammen med resten af ingredienserne og levermassen og rør rundt med en stavblender til en fin masse. Hæld massen på aluforme og læg baconskiven øverst og bag ved 180 grader i 80 min. Velbekomme :-) Tips: Salt og peber er erstattet med bouillon terninger da det giver en meget mere fyldig smag. Pynt evt. med stegte champignon |
|
Opskriften er vist 7149 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer T-Boy - 2011-12-12 09:42:31 Der er brugt 500 gr Aluforme til opskiften |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne