Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Smedegaards andebryst

Smedegaards andebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Andebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Morten Smedegaard

Indsendt :



Ingredienser:
1 andebryst
2 porrer
1 løg
1 ds.bambus skud
1 fedhvidløg
1 ds.kokosmælk
5 dl.grøntsagsboullion
 evt.jævning
 
Opskrift:
Rids skidsiden på andebrystet og gnid det med salt og peber. Sæt det i ovnen ved 210 grader i 25 min.

Imens skal porrerne og løget skæres i skiver, hvidløget rives på den fine side på et rivejern (eller en hvidløgs presser, jeg bruger dog altid rivejern da jeg syntes det giver mest smag og større udbytte.) Porrer, løg, bambus og hvidløg svitses et par minutter i vokken. Derefter hældes boullion og kokosmælk i og der kommer op og koge. Tilsæt evt jævning for at lave en sovs ud af det. pyntes med purløg.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9736 gange,
og udskrevet 93 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu