Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rabarberis med jordbærsauce

Rabarberis med jordbærsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Yoghurtis

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rabarberis med jordbærsauce, billede 4 Rabarberis med jordbærsauce, billede 1 Rabarberis med jordbærsauce, billede 2 Rabarberis med jordbærsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 g.rabarber
85 g.sukker
½ vanillestang
½ tsk.nonoxal
 
2 dl.yoghurt naturel
1 dl.piskefløde
 
200 g.jordbær (frosne)
1-2 spsk.flormelis
 
Opskrift:
Befri rabarberne for eventuelle grove strenge. Skyl rabarberne og skær dem i 1 cm lange stykker. Kom dem i en gryde sammen med sukkeret og damp dem møre. Flæk vanillestangen og skrab kornene ud og bland dem med rabarberne sammen med nonoxal.
Lad dem køle af.

Blend rabarbermassen ensartet og rør yoghurten i. Frys isen i ca 2 timer.

Pisk fløden stiv. Rør den halvfrosne rabarbermasse godt igennem og vend flødeskummet i. Sæt skålen tilbage i fryseren et par timer.

Jordbærsauce:
Mos eller blend de optøede jordbær med flormelis og server dem til isen.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hjemmelavet rabarberis

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 35197 gange,
og udskrevet 806 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Brian  -  2011-06-13 11:28:40
da jeg tog den op af fryseren efter 6 timer var den helt krystaliseret. Hvad skyldes det?

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en meget lille mængde rabarber at blende, det meste blev sidende op af siderne og kørte ikke med rundt, en anden gang vil jeg presse den kogte rabarbermasse gennem en sigte, og så skal både rabarber og jordbær have lidt mere sukker efter min smag