Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammehjerter a la china

Lammehjerter a la china, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 lamme eller fårehjerter
3 spsk.kinesisk soya
1 porre
2 storegulerødder
1 lilleløg
3 spsk.olie
0.5-2 dl.vand
1 spsk.kinesisk soya
0.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 


Tilbehør:
løse ris.
Opskrift:

Hjerterne skæres i tynde skiver og marineres med 3 spsk. soya- trækketid ½ - 1 time og herefter afdrypning i ca. 5 min.

Grøntsagerne rengøres og deles. Porre og løg skæres i skiver og gulerødder i tændstikstykke stave.

Olien varmes i en wok eller stegegryde og kødet tilsættes. Under omrøring svitses kødet for fuldt blus i 3 min og drysses med lidt salt.

Herefter tilsættes grøntsagerne som svitses med til de er knapt mører. Gulerødderne skal kunne knase.

Kødet og grøntsagerne skubbes op af grydens sider eller tages op af gryden og vandet tilsættes. Ved opkogning tilsættes lidt mere soya samt piskefløden.

Smages til med salt og peber. Kød og grøntsager kommes tilbage i sovsen.

Serveres straks med løse ris.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 12645 gange,
og udskrevet 415 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lisbet R. M.  -  2016-03-13 19:57:09
Fin smag - men meget mild. Kunne godt fristes til næste gang at tilføje lidt peanutbutter og en anelse chili. Eller sichuan-krydderi...


sfriberg.dk  -  0000-00-00 00:00:00
nem og smager godt!