Kartoffelret med bacon og tomat

Kartoffelret med bacon og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sarah

Indsendt :     

Ingredienser:
1 kg.kartofler
400 g.bacontern
2 tomater
1 løg
5 spsk.creme fraiche
1 bdt.Purløg
 salt
 Revet ost
 
Opskrift:
Kartoflerne skrælles, skæres i tern og koges. De moses derefter i en skål. Baconternen steges på panden og blandes i karftolerne. Tomater og løg snittes og balandes i sammen med creme fraiche. Derefter klippes purløg fint og hældes i blandingen.

Massen hældes i et smurt ildfastfad og der drysses revet ost oven på og sættes i ovnen.

15-20 ved 200 garder (til osten er brun)



Tips:

Kan serveres med flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 3491 gange,
og udskrevet 77 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu