Steak Diane
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Fryseegnet : Ikke Fryseegnet Indsendt af : Buksefars Indsendt : Red : |
|
|
Kog de halve kartofler i saltet vand til næsten møre. Hæld vandet fra kartoflerne og sæt til side.
Ved hjælp af en kagerulle, rul/slå bøfferne lidt flade og skær fedtkanten af. Krydr bøfferne på begge sider med salt og peber. Varm lidt olivenolie i en tung bundet pande (Støbejernspande). Sauter bøfferne på begge sider i cirka 1 minut; fjern dem fra panden og sæt til side på en varm tallerken. Bring den samme pande op i temperatur og varme lidt mere olie. Skær skalotteløg og tilsæt i panden. Skær svampe og føj til panden sammen med en klat smør. Tilsæt knust fed hvidløg og rør. Tilsæt Worcestershire sauce 1-2 spsk og 1 spsk Dijonsennep og varm igennem i 1-2 minutter. Skru op for varmen og vip gryden væk fra dig. Hæld alkohol i den fjerneste ende og lad det antændes. Når alkoholen er brændt ud, omrøres og tilsættes fløde. Lad saucen blive tykkere, før du skruer ned for varmen. Smag til med salt og peber hvis nødvendigt. Hak persillen og rør det i. Læg bøfferne tilbage på panden og kog i 2-3 minutter (afhængig af hvordan du kan lide din bøf). Varm lidt Olivenolie i en separat gryde, steg skalotteløg og læg kartoflerne i, med den flade side nedad og krydr med lidt salt og peber. Knus de to fed hvidløg og sauter. Vend kartoflerne på den anden side, tilsæt en klat smør og sauter i yderligere 1-2 minutter. Tips: Servering: Overføre bøfferne til tallerkener hæld saucen over. Arranger sauterede kartofler ved siden af. Pynt evt. med lidt rucola salat |
|
Opskriften er vist 14147 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne