Fars Leverpostej

Fars Leverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Lammekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : T-Boy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Svinelever
250 g.Spæk
150 g.Bacon
100 g.Champignon
4 dl.Sødmælk
4 fedHvidløg
4 Bouillon Terninger efter eget valg
3 spsk.hvedemel
2 Løg
2 Æg
1 spsk.Olie
0.5 tsk.Allehånde
 
Opskrift:
Blend lever,spæk og løg.
Finhak champignon,hvidløg og bacon og hæld det i en stor skål.
Varm mælken med bouillon terningerne til de er opløst og hæld det i skålen sammen med resten af ingredienserne og levermassen og rør rundt med en stavblender til en fin masse.
Hæld massen på aluforme og bag ved 175 grader i 1. time.

Velbekomme :-)

Tips:

Salt og peber er erstattet med bouillon terninger da det giver en meget mere fyldig smag. Pynt evt. med stegte champignon og bacon.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Leverpostej

karakterer:
Opskriften er vist 11870 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-07 10:34:52
Baconen gør at der kommer lige lovlig meget fedt væske i det færdige resultat i nogens smag så istedet læg 3 skiver bacon på toppen af levermassen i formen når den skal bages det bliver også rigtig godt. PS. ved 500 Gr Aluforme så bag i 75 minutter så postejen bliver helt gennembagt