Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pastafad

Pastafad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.pasta
2 porrer i tynde skiver
1 peber i tern
150 g.bacon eller skinke i tern
1 ds.hakkede tomater
 
4 æg
5 dl.mælk/fløde
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
1-2 fedpresset hvidløg
1 tsk.basilikum
3 spsk.fintskåret purløg
1-2 dl.revet ost
 
Opskrift:
Kog pastaen efter pakkens anvisning. Lad den dryppe godt af. Svits porrer, peber, bacon eller skinke på panden. Tilsæt de hakkede tomater, og kog godt igennem.

Pisk æggene sammen og tilsæt mælk/fløde, salt, peber, hvidløg, basilikum, purløg og ost.

Pastaen blandes med tomatblandingen, og hældes i et ildfast fad. Æggeblandingen hældes over.

Bages i ovnen ved 200 grader 40-45 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 5491 gange,
og udskrevet 51 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu