Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koldskål med rabarber

Koldskål med rabarber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Kærnemælkskoldskål - Koldskål

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Koldskål med rabarber, billede 4 Koldskål med rabarber, billede 1 Koldskål med rabarber, billede 2 Koldskål med rabarber, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Rabarber renset vægt
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Rabarber i små stykker koges let møre i sukker ved svag varme. Sættes i køleskab til den er kold.

Pisk æggeblommer, sukker og vanillesukker til en æggesnaps og rør kærnemælken i.

Vend rabarberne i koldskålen og server med kammerjunker.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (22 stemmer)

Opskriften er vist 58823 gange,
og udskrevet 1043 gange.


Energi:
KJ total 3022 (719 kcal)
KJ pr. Pers. 1511 (359 kcal)
Vægt ialt 834 gram
Vægt pr. Pers. 417 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 362 KJ (86 kcal)
Protein 2.8 gram
Fedt 1.2 gram
Kulhydrat 16.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-06-23 12:03:41
underlige vægtforhold !..