Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fransk gryderet

Fransk gryderet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvestrimler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Kan sagtens fryses ned og bruges igen

Indsendt af : Daniel Høenhof

Indsendt :



Ingredienser:
 Kalvestrimler (man kan også bruge Oksekød)
1-2 løg
1 fedhvidløg
 Bacon
1 l.Fløde-fedtprocenten afgøre tykkelsen jeg foretrækker 36%
 Paprika
 smør
 
Opskrift:
hak løgene, Svits løgene på en pande med smør indtil de får en let brun overflade, derefter tag dem af varmen.

Riv fedet af hvidløg.

hak baconen i tern eller små strimler, svits dem til de bliver brune, derefter tag dem af varmen.

Gnid Kalvestrimlerne med paprika, til de er dækket, derefter svits dem i en gryde, pas nøje på, paprika brænder nemt på. Når alt kødet er brunet tilsættes ca. 2/3 af fløden, løg, hvidløg og bacon. Der røres forsigtigt rundt til gryderetten har fået en let brun/orange farve. Derefter lad det simre i 30-60 min.

Når det er færdig med at simre hældes der fløde i til det har fået en tilpassende tykkelse. Smag retten til med salt.

serveres med Spaghetti, ris eller kartoffelmos.



Tips:

hvis lysten byder kan man servere smørstegte Kantareller til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10662 gange,
og udskrevet 158 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Daniel Høenhof  -  2012-03-08 12:57:58
Vil forresten sige man kan bruge creame fraiche til at gøre soucen tykkere.

Daniel Høenhof  -  2011-11-27 01:41:40
Glemte at man også bruger Creame frachie, det afgøre tykkelsen, sørger for at retten kun simre ellers begynde det at gære og det vil i nødigt opleve! kom i når alle ingredienser er i.