Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lancashire hotpot

Lancashire hotpot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1000 g.kartofler
250 g.gulerødder
 salt
 friskkværnet peber
 margarine til stegning
1000 g.lammekoteletter
2 lammenyre renset og hakket
1 stort hakket løg
2 tsk.tørret timian
6 dl.varm bouillon
 


Tilbehør:
årstidens grøntsager
Opskrift:

kartofler og gulerødder skrælles og skæres i tynde skiver.

Kom halvdelen af kartofelskiverne i et lag på bunden af et dybt ovnfast fad. Drys med salt og peber.

Steg koteletter og nyrer let og læg dem over kartoflerne. Tilsæt løg og gulerødder og strø med timian. Tilsæt den varme bouillon. Kom resten af kartoflerne på toppen og strø med salt og peber efter behov.

Sæt låg på og kom fadet i en 180 grader varm ovn i 2 timer. Derefter tages låget af for at brune kartoflerne på toppen i ca. 15-20 min.

Serveres direkte fra fadet med årstidens grøntsager




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7236 gange,
og udskrevet 93 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu