Mexikansk kyllingelasange

Mexikansk kyllingelasange, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : mor karin

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
4-5 stk.kyllingebrystfilet
1 stort løg
1 gul eller rød peber
1 brevfijatamix
1 glassalsa medium
2.5 dl.cremefraiche
1 poserevet ost
1 posewrap
 
Opskrift:
skær kyllingen i små tern (nemmest hvis de er lidt frosne) kyllingen gennemsteges i en gryde. tilsæt hakket løg og peberfugt. tilsæt fijattamix og 1 dl vand, rør og bringes i kog. tilsæt salsa, kog op også creamfrisen tilsættes.

Tips:

lægges lagvis fyld, ost wrap, i et ildfast fad. det er en god ide at klippe wrappen til så den bliver helt dækket af fyldet, for ikke at blive tør. afslut med fyld og ost. sættes i ovnen 35 min. ved 175g ved varmluft


karakterer:
Opskriften er vist 4917 gange,
og udskrevet 87 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu