Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mexikansk kyllingelasange

Mexikansk kyllingelasange, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : mor karin

Indsendt :



Ingredienser:
4-5 stk.kyllinge brystfillet
1 stort løg
1 gul eller rød peber
1 brevfijatamix
1 glassalsa medium
2.5 dl.creamfraise ca
1 poserevet ost
1 posewrap
 
Opskrift:
.skær kyllingen i små tern(nemmest hvis de er lidt frosne) kyllingen gennemsteges i en gryde. tilsæt hakket løg og peberfugt.tilsæt fijattamix og 1 dl vand, rør og bringes i kog.tilsæt salsa,kog op også creamfrisen tilsættes.

Tips:

lægges lagvis fyld , ost wrap,i et ildfsast fad. det er en god ide at klippe wrappen til så den bliver helt dækket af fylddet,for ikke at blive tør.afslut med fyld og ost. sættes i ovnen 35min. ved 175g ved varmluft


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4375 gange,
og udskrevet 75 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu