Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gratin, kartoffel, svampe

Gratin, kartoffel, svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Flemming Lüttge

Indsendt :



Ingredienser:
800 g.kartofler
500 g.svampe
1 citron
1 bdt.persille
50 g.revet parmasan
 rasp
 olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær kartoflerne i ½ cm skiver
Rens svampene skær stokken af
Svampene dryppes med citronsaft
Persillen skæres i fine strimler og blandes med raspen og den revne ost.
Ovnen forvarmes til 175 gr.
Ildfast fad pensles med olie.
kartofler og svampe lægges skiftevis i flere lag.
Hver lag saltes og pebres.
Dryppes med krydder-oste raspen.
Dryppes med rigeligt olivenolie.
Bages i 1-1½ time.



karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3122 gange,
og udskrevet 59 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu