Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svinemørbrad i fad med champignon

Svinemørbrad i fad med champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Missrefsgaard

Indsendt :



Ingredienser:
2 svinemørbrad
500 g.champignon
7.5 dl.skummetmælk eller fløde
1 boullionterning
 salt
 peber
 hvedemel til jævning
1 dl.soyasovs
0.75 dl.olie
2 spsk.ketchup
3 spsk.sød chilesovs
1 spsk.paprika
1 tsk.salt
2 spsk.basilikum
6 fedhvidløg
2 spsk.balsamico eddike
1 spsk.workshiresovs
 
Opskrift:
bland marinaden af følgende indgridienser
soya
olie
hvidløg, presset
balsamico eddike
workshiresovs
chilisovs
salt
paprika
basilikum

put kødet i en pose sammen med marinade og lad det stå i køleskabet i 2 timer

svits kødet brunt på alle sider på en pande og skær det derefter i 2 cm tykke bøffer og læg i ildfast fad så det dækker bunden

Tænd ovnen på 200g

skær champignon i stykker og svits i lidt olie til der kommer væske ved, tilsæt derefter mælk/fløde og bouillionterning. lad kog op og jævn med mel eller marizena til sovsen har en tyk konsistens. smag til med salt og peber

kom sovsen over mørbraden og kom retten i ovnen i 30 min.

server med kartofler, salat og brød


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 15889 gange,
og udskrevet 225 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu