Birthes æbleskiver

Birthes æbleskiver, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jeannette

Indsendt :



Ingredienser:
50 g.gær
5 dl.sødmælk
6 æggeblommer
6 æggehvider
0.5 tsk.salt
1 tsk.sukker
 Palmin
 Vinduekerneolie
 
 Sukker
 Syltetøj
 Flormelis
 
Opskrift:
Gæren opløses i sømælken
Æggeblommerne røres i sammen med melet, salt og sukker tilsættes.
Pisk med en håndmixer.
I en ren skål med rene piskeris piskes æggehviderne stive og blandes/foldes forsigtigt i dejnlandingen.
Lad hæve ½ time.
Palmin smeltes og der tilsættes vindruekerne olie. Ca 3/4 palmin og 1/4 vindruekerneolie.
Æbleskiverne bages i rigeligt af fedtstof-blandingen, gene så meget af de er "selvvendende".

Serveres med: Sukker, syltetøj og flormelis

Tips:

Afgjort en fed fornøjelse men de er et super hit til "Julebrugs" i Mørkøv, hvor der over 2 dage fortærres over 800 stk.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Æbleskiver

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6901 gange,
og udskrevet 83 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Jeannette  -  2011-12-06 14:41:14
400 g mel skal der bruges