Kylling trommestikker rack

Kylling trommestikker rack, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Kylling trommestikker rack, billede 4 Kylling trommestikker rack, billede 1 Kylling trommestikker rack, billede 2 Kylling trommestikker rack, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2000 g.kyllingeunderlår
 
 Marinade:
3 tsk.Paprika
2 tsk.Hvidløgspulver
1 dl.Olie
 Salt
 
2 røde peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 grøn peberfrugt
6 tomater
250 g.skalotteløg
150 g.champignon
 salt
 
Opskrift:
Hvis kyllingeunderlårene er frosne tøs de op først.
Kyllingeunderlårene skylles evt. og de duppes godt tørre.

Ingredienserne til marinaden røres sammen og fordeles over kyllingeunderlårene og vendes godt rundt så de er helt dækket. Stilles til side og trækker mens grønsagerne gøres klar, men også gerne længere tid.

Peberfrugterne halveres og frøstokken fjernes, de skæres herefter i grove stykker.
Tomaterne kvartes og kernerne fjernes og kasseres.
Skalotteløg pilles og halveres.
Champignonerne renses og skæres i halve eller kvarte, alt efter størrelse.

Kyllingeunderlårene sættes i racken. Den overskydende marinade blandes i grønsagerne som lægges i bunden af en bradepande. Racken sættes i bradepanden til grønsagerne og stilles i ovnen ved 220 grader c i 60 til 75 minutter.

Serveres med pommes frites.





karakterer:
Opskriften er vist 2480 gange,
og udskrevet 69 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu