Kylling trommestikker rack
Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hvis kyllingeunderlårene er frosne tøs de op først.
Kyllingeunderlårene skylles evt. og de duppes godt tørre. Ingredienserne til marinaden røres sammen og fordeles over kyllingeunderlårene og vendes godt rundt så de er helt dækket. Stilles til side og trækker mens grønsagerne gøres klar, men også gerne længere tid. Peberfrugterne halveres og frøstokken fjernes, de skæres herefter i grove stykker. Tomaterne kvartes og kernerne fjernes og kasseres. Skalotteløg pilles og halveres. Champignonerne renses og skæres i halve eller kvarte, alt efter størrelse. Kyllingeunderlårene sættes i racken. Den overskydende marinade blandes i grønsagerne som lægges i bunden af en bradepande. Racken sættes i bradepanden til grønsagerne og stilles i ovnen ved 220 grader c i 60 til 75 minutter. Serveres med pommes frites. |
|
Opskriften er vist 3021 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne