Osso buco på en ny måde

Osso buco på en ny måde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
7-800 g.okseskank
 Smør til bruning
250 g.skrællede kartofler
250 g.skrællede gulerødder
250 g.rensede porrer
2-3 fedhvidløg
3-4 dl.hvidvin
1 bouillonterning okse
1-2 laurbærblade
 Evt.1 kraftben
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Skær gulerødder og porrer i skiver. Skær kartofler i tern. Skær hvidløg i små stykker.

Skær ridser i ydersiden af osso buco stykkerne så de ikke buer, når de bliver brunet.

Svits alle grøntsager i lidt smør, til de er klare. Tag dem op. Krydr osso bucoen med salt og peber. Brun kødet i lidt smør.

Læg grøntsagerne tilbage i gryden sammen med laurbærblade, hvidvin, bouillonterning og evt kraftben.

Lad det hele simre for svag varme 2-2½ time eller til kødet er så mørt det falder fra benene.

Fjern kraftbenet op af og servér retten i gryden.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Osso Buco

karakterer:
Opskriften er vist 7005 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu