Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kalkun indbagt i bacon med ris

Kalkun indbagt i bacon med ris , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunfilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Daniel

Indsendt :



Ingredienser:
650 g.kalkunfilet
1-2 pakkerbacon
 salt
 peber
4 dl.vand
 
 Ris
 
 Sauce:
3 dl.creme fraiche
1 glasChampignon
 
 lidtsukker
 salt
 Peber
 
Opskrift:
Tänd ovnen paa 175 grader

Rundt om den optöede kalkunfilet ruller dit bacon ind.

NB: Det er vigtigt at baconen bliver trygget godt ind, da det helst skal sidde ordentligt fast.

herefter tänder du en stegepande for häj blus og lynsteger din filet, til baconet er stegt.

Nu tager et ovnfastfad og putter 4 dl. vand derned, hvorefter den nu lynstegte kalkun puttes ned i.
NB: Hvis der er vädde fra panden puttes dette ogsaa ned i fadet hvis mere smag önskes i saucen.

Ind i ovnen i ca. 40 min.

I mellemtiden laves risene efter pakkens fremgangsmaade.

Naar kalkunen er faerdig pak den ind i sölvpapir, mens saucen tilberedes.


Saucen:

Tag vaedden fra det ovnfaste fad og put over i saucegryden, hvor cremefraicen er. Herefter koges det op og der tilföjes champignon. Smag til med salt og peber.

Tilberedning:

din indbagte kalkun skäres i ca. 1 cm tynde stykker ud og serveres straks med saucen, ris og eventuelt en grön salat til.



Tips:

kan laves emd kylling ogsaa, men saa skal tiden blot sänkes i ovnen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5954 gange,
og udskrevet 88 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu