Risengrød sous vide

Risengrød sous vide, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers 2 Pers
Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Diverse Grød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red:

Risengrød sous vide, billede 4 Risengrød sous vide, billede 1 Risengrød sous vide, billede 2 Risengrød sous vide, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
180 gram Grødris 1 tsk. 5 gram.
1 spsk. 14 gram.
1 dl. 90 gram.
10 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Ris, mælk og salt kommes i en vakuumpose.

Da man ikke kan vakuumpakke væske kan man i stedet hænge posen med indhold på kanten af et bord, og trække posen langsomt op indtil luften er væk, og så nøjes med at svejse posen.

Man kan også undlade at svejse og så lad den åbne ende af posen hænge over kanten på gryden.

Risengrøden skal have 2½ time ved 85 grader C. Masser posen let hver 30 minutter så det ikke bliver en stor klump.

Efter 2½ time tages posen op og indholdet hældes over i en skål hvor grøden røres godt igennem.

Serveres med kanelsukker og evt. en klat smør.

Tips:

Hvis du skal lave risengrød til risalamande så kan du undvære salt og evt. tilsætte lidt sukker og vanilje.


karakterer:
Opskriften er vist 1828 gange,
og udskrevet 56 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5360 (1276 kcal)
KJ pr. Pers 2680 (638 kcal)
Vægt ialt 1182 gram
Vægt pr. Pers 591 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 453 KJ (107 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 16.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu