| |
|
Pebersaute
Pebersaute, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
400 | g. | oksemørbrad400 g. oksemørbrad | 1 | tsk. | Knust sort peber1 tsk. Knust sort peber | 1 | spsk. | Olie1 spsk. Olie | | | | 25 | g. | smør25 g. smør | 0.5 | | løg0.5 løg | 2 | tsk. | Grønne syltede peberkorn2 tsk. Grønne syltede peberkorn | 100 | g. | champignon100 g. champignon | 1 | dl. | Hvidvin1 dl. Hvidvin | 1 | dl. | Piskefløde1 dl. Piskefløde | 1 | spsk. | Creme fraiche 38%1 spsk. Creme fraiche 38% | | | |
| |
Oksemørbraden skæres i strimler som ristet et par minutter på en meget varm pande i olie.
Tilsæt knust peber og tag af panden.
Hakket løg steges gyldne i smør sammen med hakket grønne peberkorn.
Tilsæt skivede champignon, hvidvin, fløde og creme fraiche.
Smag til med salt.
Kødet vendes i saucen.
Serveres evt. med brasede kartofler.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 12948 gange, og udskrevet 118 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Max B - 2013-05-05 02:57:26 Smagte rigtig godt er nem og hurtig at lave
|
|