Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pebersaute

Pebersaute, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Pebersaute, billede 4 Pebersaute, billede 1 Pebersaute, billede 2 Pebersaute, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.oksemørbrad
1 tsk.Knust sort peber
1 spsk.Olie
 
25 g.smør
0.5 løg
2 tsk.Grønne syltede peberkorn
100 g.champignon
1 dl.Hvidvin
1 dl.Piskefløde
1 spsk.Creme fraiche 38%
 


Opskrift:

Oksemørbraden skæres i strimler som ristet et par minutter på en meget varm pande i olie. Tilsæt knust peber og tag af panden.

Hakket løg steges gyldne i smør sammen med hakket grønne peberkorn. Tilsæt skivede champignon, hvidvin, fløde og creme fraiche. Smag til med salt.

Kødet vendes i saucen.

Serveres evt. med brasede kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 11732 gange,
og udskrevet 79 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Max B  -  2013-05-05 02:57:26
Smagte rigtig godt er nem og hurtig at lave