Millionbøf med pasta

Millionbøf med pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Millionbøf med pasta, billede 4 Millionbøf med pasta, billede 1 Millionbøf med pasta, billede 2 Millionbøf med pasta, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Laurbærblade
Kulør
   
Opskrift:
Pil løgene og hak dem groft. Brun dem i en gryde med smør og olie. Tilsæt det hakkede oksekød og brun det sammen med løgene til det har fået farve.

Drys mel over og rør det hurtigt sammen inden bouillonen hældes ved. Lad det koge i 5 minutter til den har fået lidt tykkelse.

Smag sovsen til med salt og peber til den har den rette smag. Andre krydderier kan også tilføjes alt efter ønsker.

Serveres friskkogt spaghetti.

Tips:

Dette er millionbøf, en dansk kødsovs, så der skal ikke tomater eller tomatpure i denne.





karakterer:
Opskriften er vist 13507 gange,
og udskrevet 400 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5603 (1334 kcal)
KJ pr. Pers. 1400 (333 kcal)
Vægt ialt 1248 gram
Vægt pr. Pers. 312 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 449 KJ (106 kcal)
Protein 9.0 gram
Fedt 6.7 gram
Kulhydrat 3.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu