Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chop Suey med kylling

Chop Suey med kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :


Chop Suey med kylling, billede 4 Chop Suey med kylling, billede 1 Chop Suey med kylling, billede 2 Chop Suey med kylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.kyllingekød i strimler
150 g.gulerødder
150 g.voksbønner
250 g.blomkål
250 g.hvidkål
100 g.bønnespirer
100 g.bambusskud
2 løg
4 tsk.pulv. ingefær
6 dl.kyllingebouillon
4 tsk.sød soya sauce
2 tsk.gourmet pulver (Ve-tsin)
 maizena majsstivelse
 
Opskrift:
Kog ris eller pasta som angivet på pakken. Hold dem/det varm.

Kom olie i en wok og lynsteg løg og ingefær heri. Tilsæt kyllingekødet og de fintsnittede grøntsager lidt efter og lynsteg det hele.

Tilsæt nu bouillon, gourmet pulver og soya sauce. Lynsteg et par min. og jævn retten med lidt maizena mel.

Serveres på en tallerken for sig med tilbehøret ved siden af.

Serveres med Pasta eller ris, rejechips, hakkede grøntsager i eddike (Atjar Tjampoer), sambal oelek


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (25 stemmer)

Opskriften er vist 152645 gange,
og udskrevet 3329 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2015-02-10 11:19:42
sukkerærter kan vil også brues faktisk gode i wok mad

  -  2010-04-01 11:36:45
Har fundet den samme opskrift i lille kogebog med indonesisk mad. Har ikke kunnet finde ud af, hvad Vet-sin var, så tak for oplysningen. Skal lave det i aften glæder os til at smage det. Voksbønner kunne vi ikke finde nogen steder.

Inger  -  2008-07-16 19:07:30
rigtig dejlig ret hele familien spiser med glæde

Magnus  -  2007-10-08 17:52:46
Det er ikke for at være pedantisk, men Chop Suey er altså opfundet i USA

Per  -  2007-01-18 14:43:28
Lidt kommentaret til opskriften. Gulerødderne skæres i fine stave, hvidkålen snittes fint, blomkål deles i små buketter. I stedet for voksbønner måtte jeg bruge almindelige bønner: Som det msåke kan ses på billedet så svitsede jeg først kød og løg, dernæst gulerødder blomkål og hvidkål da det er dem der skal have længst tid, og så til sidst bønner, bønnespire og bambusskud.

Per  -  2007-01-13 15:47:49
Vet-sin er Mononatriumglutaminat eller bedre kendt som "Det 3. Krydderi"