Fasaner i flødesovs 02

Fasaner i flødesovs 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 fasaner
 Smør til bruning
12 skiverbacon
 
750 g.kalv og flæsk
1 dl.rasp
2-3 æg
2-3 dl.fløde
 Salt
 Peber
 
0.25 dl.vildtsky
5 dl.fløde
 Ribsgéle
 
 Evt.jævning
 
Opskrift:
Fasanerne gøres i stand. Farsen røres med rasp, æg, fløde, salt og peber. Den fyldes i fasanerne.

Fasanerne omvikles med bacon og brunes i en gryde. Vildtskyen og det halve af fløden tilsættes. Fasanerne steges ved svag varme 1-1½ time, til de er møre.

Fasanerne tages op af gryden, når de er møre, og holdes varme. Skyen bringes i kog under omrøring. Resten af fløden tilsættes, og skyen jævnes evt.
Den smages til med salt, peber og ribsgéle.

Fasanerne parteres inden servering. De serveres med sovsen og evt aspargeskartofler.

Tips:

Hvis der bliver fars i overskud, kan man komme det i en foliebæger, komme bacon over og sætte det i ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 10914 gange,
og udskrevet 144 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu