Samosa med Kartoffelkarry

Samosa med Kartoffelkarry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Samosaerne kan fryses

Indsendt af : Kenny

Indsendt :     

Ingredienser:
 Dej:
6 dl.Sødmælks Youghourt
1 Æg
900 g.hvedemel
 LidtSalt
 
 Karry:
1 Stort Løg
2.5 Spsk.Karry
1.5 Spsk.Graham Masala
2 FedHvidløg
 Gurkemeje
 
 Fyld:
1000 g.Skrællede Kartofler
3 Kyllingefileter i tern
 
 Andet:
 Olie til dybstegning
 Vand til kogning
 
Opskrift:
DEJ:
Youghourt hældes i en skål.
Æg tilsættes.
Salt tilsættes.
Mel tilsættes.
(Dejen skal være let klistret)

KARRY:
Løget skrælles og kommes i en blender.
Karry tilsættes.
Graham Masala tilsættes.
Hvidløg tilsættes.
Gurkemeje tilsættes.
Blendes til det giver en Pasta lignende konsistens.
(Man kan komme lidt olie/eddike i for at binde den sammen)

FYLD:
En dyb pande varmes op og der kommes lidt olie i.
Kylling kommes i, og steges til det er hvidt.
Karrypastaen kommes i og der slynges godt rundt.
Kartofler kommes i gryden, og vendes i til de alle har karry på sig.
6 Dl vand kommes i.
Koges ned til der er 2 dl sovs tilbage.

SAMOSAER:
Dejen rulles til en lang pølse, og skæres ud i 20 dele.
Delen rulles flade (Dejen er klistret, husk mel på bordet)
En spsk. ske fyld lægges lige over midten på dej skiverne.
Der foldes så fyldet bliver pakket ind.
Steg i olie til de er gyldne.



Tips:

Kartoffelkarryen kan spises for sig, med en smule youghourt og frisk mynte. Smager fantastisk.





karakterer:
Opskriften er vist 5996 gange,
og udskrevet 106 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu