Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karrykoteletter i fad

Karrykoteletter i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 mellemstore lammekoteletter
1 dåseananas
1 glaschampignoner
4 dl.basmatiris
1 bouillonterning
1 lille fed hvidløg
2 hakkede løg
 solsikkeolie
 mælk
 extra Hot Curry Paste
 alm. karry
 salt
 peber
 maizena
 


Tilbehør:
Til denne ret anbefales: Mango Chutney, Peanuts, kokosmel, mandariner samt stegte bananer (bananerne skal dog flækkes på langs og steges helt gyldenbrune i smør). Endvidere kan det ikke understreges nok, at en god krydret rødvin bør serveres til denne for
Opskrift:

Tænd ovnen på 160 grader. Start herefter med at brænde 1 1/2 tsk. "Extra Hot Curry Paste" af på panden sammen med det knuste hvidløg. I denne blanding svitses koteletterne, og disse drysses med salt, alm. karry og peber. Herefter anbringes koteletterne i et fad.

Hæld saften fra ananas og champignons i en skål. Ananasene svitses i den resterende del af karryblandingen (på panden) til de er let gyldenbrune. Herefter hældes de over koteletterne. Dette gentages med champignonsene og løgene der svitses på samme pande (tilsæt evt. ny olie). Disse hældes også ud over koteletterne.

Tilsæt halvdelen af ananas-/champignonsaften til koteletfadet og fordel ingredienserne jævnt. Derefter anbringes fadet i den forvarmede ovn (160 grader).
Først opløses bouillonterningen i vandet til risene, som herefter tilsættes sammen med lidt salt.

Mens risene koger tilberedes sovsen: Kom en skefuld olie på panden og brænd ca. 1 skefuld alm. karry af. Tilsæt mælk og den resterende ananas-/champignonsaft i mængder svarende til den ønskede mængde sovs. Smag til med salt, peber og karry. Jævn sovsen med Maizena (anvend evt. alm. meljævning).

Når risene er færdige (efter ca. 24 min.) er koteletterne og sovsen også klar.



Tips:

Ønskes en lidt "tungere"/"finere" ret kan der anvendes fløde i stedet for mælk og olivenolie i stedet for solsikkeolie




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 18754 gange,
og udskrevet 475 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu