Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gammeldags farsered porre i gryde

Gammeldags farsered porre i gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : proppen

Indsendt :



Ingredienser:
650 g.mager svinefars
2 æg
1 dl.sød mælk
1 spsk.hvedemel
1 dl.havregryn
 salt
 peber
 rasp
1 svinebuillon tern
1 grøntsags buillon tern
25 g.rigtig smør
4 spsk.rapsoile eller ligende
5 dl.vand
 
Opskrift:
Rør farsen sammen.
rens porrene og skær i passende stykker ska ikke koges.
pak farsen godt rundt om porre og rul i rasp og brunes godt i smør og oile i en stegegryde.
tag dem op og put lidt vand i gryden rør buillonterninger ud og put så rullerne tilbage i gryden tilsæt vand til det lige dækker dem låg på og en times små simren.væden de har kogt i jævnes med alm meljævning smages til med salt/peber og kulør.


Tips:

rigtig smør er vigtigt gir speciel smag


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4147 gange,
og udskrevet 59 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu