Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lam i yoghurt

Lam i yoghurt , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ask

Indsendt :



Ingredienser:
800 g.lammehals eller bov
6 dl.yoghurt
2 løg
6 fedhvidløg
15 kardemomme kapsler
1 tsk.korianderfrø
2 tsk.knust chili
 Salt
 peber
400 g.frisk spinat
 
Opskrift:
Kardemomme og koriander støddes let i en morter. Tag kardemommeskallerne fra, og tilsæt chilien. Pil og pres hvidløget. Skær køddet i tern på ca 2,5 cm. Bland Yoghurt, krydderiene, hvidløget og køddet og lad det marinere i køleskabet, i mindst 3 timer (gerne natten over).

Hak løgene. Sauter løgene i olien, i en søbejerns wok eller tykbundet gryde, ved høj varme (sørg for at de ikke branker!). Tilsæt køddet lidt ad gangen, og lad det sge i 5 min. Tilsæt salt og peber. Dæmp varmen, tilsæt og lad det simre under låg i 1-1,5 time. Tilsæt den resterende youghurt undervejs.

Når køddet er mørt hældes spinaten over, og den dampes til den er faldet sammen. rør rundt og smag til.

Server med ris og chepati.

Tips:

Andre indiske tiltag der løfter retten, kunne være: Mango chutney, Chilipasta, syltede chili og friskhakket koriander.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6256 gange,
og udskrevet 77 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu