Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mayonnaise

Mayonnaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Bjarne

Indsendt :



Ingredienser:
3 æggeblommer
1 spsk.esdragoneddike eller 2 spsk. vineddike
1 tsk.salt
5 dl.oliven- eller soyaolie
 evt.fransk sennep
 evt.friske krydderiurter
 evt.citron saft
 
Opskrift:
Alle ingredienser samt røreskål skal have
samme temperatur (stuetemperatur anbefales
rør æggeblommerne seje med salt herefter tilsættes eddiken og der røres indtil man har en jævn masse. Olie tilføjes i små mængder under jævn omrøring. Når al
olie er tilsat skal der omrøres kraftigt. Mayonnaisen kan tilsmages med fransk sennep, friske krydderurter eller citronsaft.

Tips:

Mayonnaise skal røres ikke piskes, men et piskeris er naturligvis godt at røre med!


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Mayonnaise

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3347 gange,
og udskrevet 69 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2011-11-18 01:53:10
men lad være med at lave den på en dårlig olie jeg skulle lige lave min om så køb en god til en start så får i ikke problemer med smag ag for meget oliven eller den der harske smag billigt olie kan gi op tur der ude og godt køkken den skøre fra korinth

  -  2011-11-18 01:32:45
såørgsmål eddiken er den virkeligt nødvndigt har rørt en den og jeg har ikke haft nogle problemer ved at gøre det uden så spørgsmål er er vin edike eller balsamiko ikke lige så godt? undskyld hvis jeg spørge dunt. hilsen den underlige kok