Varmrøget laks

Varmrøget laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.Laksefilet
 Akaciehonning
 Citronpeber
 Salt
 
Opskrift:
Til rygning skal der bruges:
Bøgetræsmuld, ca. 100 gr.

Metode:
Indirekte varme (Laksen i midten, kullene i siderne)

Smør laksefileten ind i akaciehonning, citronpeber og salt.

Fold 2 små "bakker" af stanniol - kanten skal være ca. 1 cm. Fordel bøgemulden i disse bakker.
Bakkerne placeres direkte på briketterne.
Ventilationshuller i både top og bund skal være åbne.
Laksen skal ryge i ca. 20-30 minutter.

Velbekomme!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11873 gange,
og udskrevet 124 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu