Æbleflæsk i ovn
Hovedingrediens : Svinekød - Svineflæsk Højtid: Jul Kilde : Per K. Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æblerne skrælles og skæres i både.
Løgne pilles og skæres i halve skiver.
Æbler og løg lægges i en bradepande og vendes sammen.
Krydres med salt, og drys evt. lidt sukker over.
Læg en rist over bradepanden og læg stegeflæsket herpå. Bradepanden sættes i ovnen ved 200 grader C. alm ovn på midterste rille i ca. 1 time. Vend så flæsket og også gerne løft risten op og vend æbleblandingen. Sættes i ovnen yderligere 15-30 minutter til flæsket er gylden og sprødt. Pynt med frisk timian og server evt. rugbrød til. |
|
Opskriften er vist 21165 gange,
og udskrevet 550 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne