Æbleflæsk i ovn

Æbleflæsk i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 10 Pers.
BuffeterRet : Buffeter - Julebuffet

Hovedingrediens : Svinekød - Svineflæsk

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :
Æbleflæsk i ovn, billede 4 Æbleflæsk i ovn, billede 1 Æbleflæsk i ovn, billede 2 Æbleflæsk i ovn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Æbler, Madæbler 1 madæble ca. 150 g. skrællet vægt.

Gode madæbler er f.eks. belle de boskoop-æbler og cox-orange
450 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
1000 gram Stegeflæsk 1 skive stegeflæsk vejer ca. 60 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Pynt:
Timian, frisk
   
Opskrift:
Æblerne skrælles og skæres i både. Løgne pilles og skæres i halve skiver. Æbler og løg lægges i en bradepande og vendes sammen. Krydres med salt, og drys evt. lidt sukker over.

Læg en rist over bradepanden og læg stegeflæsket herpå.

Bradepanden sættes i ovnen ved 200 grader C. alm ovn på midterste rille i ca. 1 time.

Vend så flæsket og også gerne løft risten op og vend æbleblandingen. Sættes i ovnen yderligere 15-30 minutter til flæsket er gylden og sprødt.

Pynt med frisk timian og server evt. rugbrød til.





karakterer:
Opskriften er vist 21165 gange,
og udskrevet 550 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 16830 (4007 kcal)
KJ pr. Pers. 1683 (400 kcal)
Vægt ialt 2450 gram
Vægt pr. Pers. 245 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 686 KJ (163 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 12.4 gram
Kulhydrat 7.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu