langtidsstegt ribbensteg
Hovedingrediens : Svinekød - Ribbenssteg Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sæt ovnen på 100 grader C. varmluft.
Rids sværen helt ned til kødet med ½ cm. mellemrum - men undgå at ridse i selve kødet. Har slagteren ridset kødet, skal det gås efter. Nogle gange er ridsningen ikke dyb nok - især ikke i siderne. Vær omhyggelig med at få salt ned mellem alle sværene. Sæt nu ribbenstegen på midterste rille og hæld vand ved ca. halvt op på stegen. lad den stege i 6 timer. Når der er gået 6 timer, skru da op på grill, mens du holder øje med den. Når sværen er boblet op og har fået farve, er den færdig. |
|
Opskriften er vist 16956 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne