langtidsstegt ribbensteg

langtidsstegt ribbensteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Ribbenssteg

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red:

langtidsstegt ribbensteg, billede 4 langtidsstegt ribbensteg, billede 1 langtidsstegt ribbensteg, billede 2 langtidsstegt ribbensteg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 gram Svinekød. ribbensteg. rå
Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Sæt ovnen på 100 grader C. varmluft.

Rids sværen helt ned til kødet med ½ cm. mellemrum - men undgå at ridse i selve kødet. Har slagteren ridset kødet, skal det gås efter. Nogle gange er ridsningen ikke dyb nok - især ikke i siderne. Vær omhyggelig med at få salt ned mellem alle sværene.

Sæt nu ribbenstegen på midterste rille og hæld vand ved ca. halvt op på stegen. lad den stege i 6 timer.

Når der er gået 6 timer, skru da op på grill, mens du holder øje med den. Når sværen er boblet op og har fået farve, er den færdig.


karakterer:
Opskriften er vist 2550 gange,
og udskrevet 10 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 16935 (4032 kcal)
KJ pr. Pers. 4233 (1008 kcal)
Vægt ialt 1500 gram
Vægt pr. Pers. 375 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1129 KJ (268 kcal)
Protein 16.8 gram
Fedt 22.8 gram
Kulhydrat 0.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu