Sennepskoteletter 02

Sennepskoteletter 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : rønnest

Indsendt :     

Ingredienser:
4 pæne svinekoteletter
 Dijonsennep
3 spsk.hvedemel
2 spsk.Sesamfrø
 Salt
 Peber
25 g.Smør
1.5 dl.bouillon
1 tsk.gult sennepspulver
0.25 tsk.tørret Estragon
0.5 dl.creme fraiche
0.5 tsk.Maizena
 
Opskrift:
Smør koteletterne med et tyndt lag sennep. Bland mel, sesamfrø, lidt salt og peber på en tallerken. Vend koteletterne i denne blanding.
Smelt smørret på en pande og steg koteletterne ca. 5 minutter på hver side, afhængig af tykkelse og ønske. Tag koteletterne af panden og hold dem varme under folie. Kog panden af med bouillon. Tilsæt sennepspulver og estragon.

Rør creme fraiche og Maizena sammen og pisk det i saucen. Varm det igennem og smag til med salt og peber. Servér saucen til koteletterne sammen med evt. løse ris og små fine ærter.





karakterer:
Opskriften er vist 5214 gange,
og udskrevet 83 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-03-29 21:01:29
Meget lækker, kalorierig sovs. Meget tykke koteletter med skaft fik først 5 min på hver side, derpå 4 min. på hver side.