Paprikasauce
Hovedingrediens : Krydderurter - Paprika Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Baconskiverne skæres i tern og løget hakkes fint.
Svits løg og bacon i en gryde i smørret. Tilsæt mel og paprika og rør det ind i fedstoffet. Tilsæt tomatpure, vand og fløde og lad saucen koge i 10 min. |
|
Opskriften er vist 15522 gange,
og udskrevet 104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Michael - 2021-05-28 11:24:11 Den blev god, havde tilsat en lille smule spidskommen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne