Helstegt kylling med appelsinsaft

Helstegt kylling med appelsinsaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mette92

Indsendt :

Ingredienser:
1 hel kylling
1 appelsin
 Lidtsmørt
 Kryderurter
 Krydderier
 Hvidløg
 
Opskrift:
Først renses kyllingen og derefter ligges den i er fad.
Appelsinsaften hældes ud over kyllingen og resterne af appelsinen puttes op i kyllingen.
Derefter putter man ca. 5 "klatter" smør på kyllingen (bare tilfældigt) og giver den de ønskede krydderier og urter.
Så sættes den i ovnen i ca en time og så er den serveringsklar.

Tips:

(OBS. læs på indpakningen af kyllingen om hvor lang tid den skal have. Hvis den er stor skal den have mere end en time) Dertil er ris, salat og flyte godt tilbehør


karakterer:
Opskriften er vist 12803 gange,
og udskrevet 157 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2016-08-06 11:23:05
Øhhhh hvad skal grade taler være i ovnen?

Mette92  -  2011-10-12 13:16:51
Ovnen skal stå på 200 grader :)