Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Samsøret

Samsøret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : henriette

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.kartofler
1 blomkål
500 g.oksefars
1 pk.bacon
 
 Sovs:
 hvedemel
 smør
 paprika
 mælk
 okseboulion
 
Opskrift:
skræld og skær kartoflerne i bider. kog dem lidt møre.
steg bacon
brun oksefarsen.
rens og skær blomkålen i små buketter kog let.
kom det hele i en ilfast fad.
lav en opbagt sovs med paprika.
hæld sovsen over retten.
kom det hele i ovnen ved 200 grader i ca 30 min


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4172 gange,
og udskrevet 72 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu