Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Den perfekte pizza

Den perfekte pizza, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Coverne

Indsendt :



Ingredienser:
2.5 dl.Lunkent vand
15 g.gær
2 tsk.salt
500 g.hvedemel
2-3 spsk.olivenolie
 
 Pizzasovs:
2 ds.hakkede tomater
8-10 bladefrisk basilikum
0.5 dl.olivenolie
1 tsk.Salt
 
 Fyld:
 mozarella
 Lufttørret skinke
 Rukola salat
 mange ting kan bruges. Prøv selv
 
Opskrift:
Det hele blandes sammen i en skål og æltes derefter sammen på bordet. Når dejen er arbejdet godt igennem, deles den i 4 stykker, som formes til boller og lægges på køl.

Her skal de hvile i minimum tre timer, men man kan med fordel lave dejen dagen før, man skal bruge den.

Når dejen er klar, strækkes den ud til en tynd bund med masser af mel. Her kan man - hvis man er i det kække hjørne - giver pizzabunden en svingtur i luften, der hjælper med at strække dejen ud.
Pizzasovs:
Ingredienserne blendes til en ensartet masse, som nu er klar til at blive smurt på pizzaen i et tyndt lag.
Bag herefter pizzaen ved ovnens højeste temperatur i 6-8 minutter. Ideelt er det ca. 350 grader, men Søren og Marco får nogle fine pizzaer ud af ovnen ved 275 grader.
Husk at holde øje med pizzaen, mens den bager - den kan hurtigt brænde på! Når pizzaen er bagt, kan diverse fyld lægges ovenpå, før pizzaen serveres.

Tips:

Set på Rabatten, DR


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (8 stemmer)

Opskriften er vist 15302 gange,
og udskrevet 161 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Moleman  -  2014-10-03 15:20:44
Fantastisk bund - bruger aldrig andet! Husk at bruge italiensk mel: type 00, for det bedste resultat