Den perfekte pizza
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Coverne Indsendt : Red : |
|
|
Det hele blandes sammen i en skål og æltes derefter sammen på bordet. Når dejen er arbejdet godt igennem, deles den i 4 stykker, som formes til boller og lægges på køl.
Her skal de hvile i minimum tre timer, men man kan med fordel lave dejen dagen før, man skal bruge den. Når dejen er klar, strækkes den ud til en tynd bund med masser af mel. Her kan man - hvis man er i det kække hjørne - giver pizzabunden en svingtur i luften, der hjælper med at strække dejen ud. Pizzasovs: Ingredienserne blendes til en ensartet masse, som nu er klar til at blive smurt på pizzaen i et tyndt lag. Bag herefter pizzaen ved ovnens højeste temperatur i 6-8 minutter. Ideelt er det ca. 350 grader, men Søren og Marco får nogle fine pizzaer ud af ovnen ved 275 grader. Husk at holde øje med pizzaen, mens den bager - den kan hurtigt brænde på! Når pizzaen er bagt, kan diverse fyld lægges ovenpå, før pizzaen serveres. Tips: Set på Rabatten, DR |
|
|
Opskriften er vist 19510 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Moleman - 2014-10-03 15:20:44 Fantastisk bund - bruger aldrig andet! Husk at bruge italiensk mel: type 00, for det bedste resultat |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne