Ungarnsk kalkun

Ungarnsk kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.kalkunkød
 Olie
 hvedemel
3 gulerødder
1 pastinak
 Salt
 peber
 paprika
3 dl.vand
 Et lille bæger cremefraiche
 
Opskrift:
Skær kalkunkødet i tern.
Skræl gulerødderne og pastinakken og skær begge dele i tern.
Vend kødet i mel.
Brun det i olie i en gryde.
Tilsæt grøntsagerne.
Tilsæt salt, peber og paprika.
Tilsæt vand.
Lad det koge ½ time.
Hæld cremefraiche i og smag til, om der skal flere krydderier i.

Server med ris eller bulgur.





karakterer:
Opskriften er vist 2848 gange,
og udskrevet 58 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu